image
Jun 23, 2014

420 hr = wks?

10
0+
0-
  • Best answer

  • Others answers (2)

  • image
    Jun 23, 2014

    One Day = 24 Hours
    One Week = 7 Days
    then One week = 24*7 = 168 Hours
    420 Hours = 420/24 = 17.5 Days
    17.5 Days = 17.5/7 = 2.5 Weeks

    The answer is two and a half Weeks

    0+
    0-
    Comment
  • image
    Jun 23, 2014

    2 and a 1/2 weeks

    0+
    0-
    Comment
  • image